Dagplejer samarbejder med suttefirma

Sutter forsvinder systematisk hos dagplejerne og det er ikke tilfældigt.

Efter henvendelse fra en far til et 2 årigt barn der bruger sut er der nu sat en større undersøgelse igang. Det viser sig nemlig at sutterne forsvandt systematisk hos dagplejeren. Faderen som ønsker at være anonym fortæller at barnet mistede sin sut hver anden torsdag.

Forbrugerrådet er gået ind i sagen

Efter vores henvendelse er forbrugerrådet gået ind i sagen. Det er gået fra at være et landsdækkende problem til at være endnu større. Forbrugerrådet har nu sat sine jurister på sagen for at afdække omfanget af problemet. En anonym dagplejemor fortæller at det er alment kendt bland dagplejemødre at der bliver samarbejdet med de største suttefirmaer.
Det foregår på den måde at suttefirmaer betaler et lille beløb per sut som dagplejemoderen smider væk. Dermed stiger suttesalget og suttefirmaernes omsætning stiger.

Vi har kontaktet Phillips som er den største sutteproducent i Danmark. Sutterne der går under navnet Avent er en af Phillips’ vigtigste produkter der år efter år sikre phillips et solidt overskud. Phillips bedyre sin uskyld, men ønsker ikke at kommentere på vores beviser før deres interne undersøgelse er færdig.