Red Warszawa Guitarist indlagt med kokosnødallergi

Guitaristen Heavy Henning var i aftes på spillestedet Månen i Haderslev for at optræde med sit band Red Warszawa. Han endte dog på hospitalet med en kokosnødallergisk reaktion. Under koncerten bar Heavy Henning en kokosnød-BH til ærer for publikum.

Besvimede foran publikum

Heavy Henning nåde at spille 5 numre inden han besvimede på scenen. Bandets forsanger reagerede prompte ved at ringe til alarmcentralen. 12 min efter blev Heavy Henning hente af en ambulance og kørt direkte til Åbenrå Sygehus.

Spillestedet Månen aflyste derefter resten af koncerten og gav en gratis øl til de chokerede gæster inden de måtte gå hjem. Bandets forsanger udtaler at det ikke er første gang Heavy Henning besvimer af en allergisk reaktion. Han har tidligere besvimet i “Øveren”.

Blanding af Mint og Kokos

Eva Engsted der er overlæge på rigshospitalet og har speciale i kokosnødallergi fortæller at kokosnødallergi er helt almindeligt blandt danskere. Kokosnødallergi er en krydsallergi som rammer ca. en halv procent af den danske befolkning. Reaktionen forkommer ofte ved indtagelse af Mint pastiller og ved berøring af kokosnøder.

En kvik læser har sendt os en video fra gårsdagens koncert.